Зірка серіалу “Обіцянка Богу” Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ

Обіцянка Богу
Актор серіалу "Обіцянка Богу" Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ

Зірка серіалу “Обіцянка Богу”, премʼєра якого відбулась на “1+1 Україна”, став на захист країни.

Поділитися:

Український актор Юрій Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення.

У себе на сторінці в Instagram актор поділився відео, де разом з іншим побратимами складає присягу.

“Новобранці Ахіллєсу готуються до складання присяги”, — підписав ролик Юрій Феліпенко.

Варто зазначити, разом з зіркою серіалу “Обіцянки Богу” на захист країни став ще один український актор Костянтин Темляк.

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну актор вступив до лав одного з київських ТрО. Згодом актор почав активно займатися волонтерством.

“24 лютого я відчув, що в нас дуже крута та сильна країна. Ми можемо бути разом. Мене приємно вразили багато людей, які дуже активно займаються волонтерством, донатами. Щасливий мати таких свідомих знайомих. Я в хорошому сенсі переосмислив своє ставлення до людей. Я вважаю, донатити має кожен. Зараз наш спільний обов'язок — підтримувати армію. Чим більше ми скидатимемо навіть по 1-2 грн, тим швидше досягнемо нашої спільної мети”, - зізнався Юрій Феліпенко в інтервʼю для сайту 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "А я була в сердечку?" — Валерія Ходос та Юрій Феліпенко записали кумедне відео по серіалу "Обіцянка Богу"

Новини по темі